+31-174-518888    info@oranjehoeve.nl        

Kinderfeestjes

Wij organiseren kinderfeestjes (voor kinderen vanaf 6 jaar) met diverse mogelijkheden. Wij geven hieronder voorbeelden met prijzen van 3 verschillende kinderfeestjes, maar elk feestje is uit te breiden met verschillende mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan taart, zakjes snoep of chips, of een speurtocht op de manege. Andere ideeën of wensen van uw kant zijn altijd bespreekbaar. Ieder kinderfeestje is te reserveren vanaf 6 kinderen. Wij geven de feestjes alleen op zaterdag.

Feest 1

Het feestje begint met ontvangst op de manege met limonade en wat lekkers erbij. Daarna wordt het tijd om op originele wijze de jarige de cadeautjes te geven. Zijn alle cadeautjes uitgepakt vertrekken we naar de knutsel - feestzolder waar we lekker aan de slag gaan met de vooraf afgesproken knutsel activiteit. We hebben daarin onder andere de volgende mogelijkheden:

  1. Echte hoefijzers verven en beplakken en voorzien van je eigen naam of
  2. Een pony kijkdoos maken of
  3. Paarden sieraden maken van echt paardenhaar (vanaf 10 jaar) of
  4. Een paarden schilderij maken op echt schildersdoek

Natuurlijk gaan na afloop alle knutselwerkjes mee naar huis!

Na het knutselen gaan we naar stal waar ieder kind zijn ”eigen” pony kan gaan poetsen. We gaan nu, onder gediplomeerde begeleiding, ongeveer een uurtje echt paardrijden. Na het paardrijden kunnen we aan tafel. Er kan gekozen worden uit pannenkoeken of patat met frikadel, kroket of kaassoufflé met limonade erbij.

De kosten van dit super de luxe feestje vanaf 6 kinderen zijn € 120,00. Voor elk extra kind betaald u € 17,50, en voor personen die alleen mee eten rekenen wij € 5,00

Dit feestje duurt ongeveer 3.5 uur.

Feest 2

Dit feestje is hetzelfde als bovenstaand feestje maar zonder het knutselen.

De kosten van dit feestje vanaf 6 kinderen zijn € 100,00. Voor elk extra kind betaald u € 14,50 en voor personen die alleen mee eten rekenen wij € 5,00

Dit feestje duurt ongeveer 2.5 uur.

Feest 3

Dit feestje houden we vrij simpel maar erg leuk voor kinderen die graag een uurtje willen paardrijden. De kinderen worden ontvangen met limonade en wat lekkers erbij. Dan worden de cadeautjes op een originele manier aan de jarige gegeven. Vervolgens gaan we naar stal waar ieder kind zijn ‘eigen’ pony gaat poetsen waarna we, onder gediplomeerde begeleiding, ongeveer een uur gaan paardrijden. In verband met de veiligheid graag kaplaarzen of anders dichte schoenen.

De kosten van dit feestje vanaf 6 kinderen zijn € 90,00. Voor elk extra kind betaald u € 13,00.

Dit feestje duurt ongeveer 2 uur.

Informatie of reserveren

U kunt altijd langskomen op manege of contact opnemen met Pamela Schrier onder telefoonnummer 06-40719381 of e-mail pam-schrier@hotmail.com.

stouten.png
smit.png
ago.png
kevins.png
tcs.png
brederode.png
hoogenraad.png
hofstra.png
multi.png
vanschie.png
gaag.png
greve.png
domburg.png
havens.png
surlinio.png