+31-174-518888    info@oranjehoeve.nl        

Sponsoren

Veel PR-activiteiten blijken achteraf voor ondernemers niet erg doeltreffend te zijn. Advertenties en flyers kosten een hoop geld hoewel ze vaak niet het gewenste effect hebben. Meer succes daarentegen belooft óns aanbod: de exposure tijdens ons hippisch event zal uw naamsbekendheid aantoonbaar verbeteren en daarmee ook uw winstkansen.

De vereniging Ruiterclub Maasdijk en Omstreken (RMO) maakt onderdeel uit van Manege De Nieuwe Oranjehoeve, gelegen aan de rand van Maassluis. Een zeer actieve vereniging die verantwoordelijk is voor het organiseren van wedstrijden voor recreanten, junioren, aspiranten, senioren, semi-professionals en professionals. Het zal u niet verbazen, maar de organisatie van deze evenementen kost geld en we hebben u dan ook hard nodig om een bijdrage te doen zodat wij al deze ruitersport events op een zo breed mogelijk niveau kunnen blijven organiseren.

Als gewaardeerde sponsor mag u natuurlijk nog wel iets meer terugverwachten. Ten eerste bent u bij al onze events van harte welkom en heeft u eerste rang plaatsen. Natuurlijk krijgt u altijd een drankje ter verwelkoming en naamsvermelding plus logo’s op Social media, website, programma’s etc. U gaat op de foto tijdens de prijsuitreiking van uw rubriek en de naam van uw bedrijf schalt letterlijk de gehele dag uit de geluidsboxen.

Meer informatie over de mogelijkheden? Klik hier

greve.png
gaag.png
tcs.png
havens.png
stouten.png
vanschie.png
surlinio.png
ago.png
hofstra.png
hoogenraad.png
kevins.png
multi.png
smit.png
domburg.png
brederode.png