+31-174-518888    info@oranjehoeve.nl        

Ledenadministratie

Lid worden

Ook u kunt lid worden van Ruiterclub Maasdijk en Omstreken.

Ruiterclub Maasdijk heeft twee soorten lidmaatschappen.

  • Juniorleden (leden tot 18 jaar)
  • Seniorleden

In beide gevallen wordt u ook aangemeld bij de KNHS als lid.

Voor 2019 zijn de kosten inclusief lidmaatschap KNHS

  • Juniorleden € 43,75
  • Seniorleden € 51,75

Lid worden kan door het invullen van het lidmaatschap formulier en deze te mailen naar info@ruiterclubmaasdijk.nl, of in de RMO brievenbus te doen op de manege. Dit formulier is ook te verkrijgen op de manege. Wilt u ook een startpas, dan komen daar nog de kosten bij voor het abonnement op PaardenSport en de kosten voor een startpas, voor deze kosten zie de KNHS Tarievenlijst 2019.

Afmelden lidmaatschap

Het afmelden van een lidmaatschap dient te gebeuren via het afmeld formulier en deze te mailen naar info@ruiterclubmaasdijk.nl of in de RMO brievenbus te doen op de manege. Dit formulier is ook te verkrijgen op de manege.

Het afmelden van het lidmaatschap dient voor 25 november van een kalenderjaar te geschieden. Afmeldingen die na 25 november worden ontvangen, kunnen niet meer door de KNHS worden verwerkt. De kosten van het daarop volgende jaar blijven verschuldigd. Tussentijds opzeggen geeft geen recht op teruggave van contributiegelden.

Wijzigingen in personalia

Geef adreswijzingen of andere wijzingen in personalia altijd door aan de ledenadministratie van Ruiterclub Maasdijk en Omstreken. Deze zal het ook bij de KNHS in orde maken.

Aanvragen startbescheiden

De ledenadministratie kan ook op verzoek voor leden startpassen aanvragen en afmelden bestellen. Maar dit kan je ook zelf doen via je eigen mijnKNHS.

smit.png
greve.png
hoogenraad.png
vanschie.png
tcs.png
surlinio.png
hofstra.png
brederode.png
havens.png
stouten.png
domburg.png
gaag.png
multi.png
ago.png
kevins.png